Eriksenov gol je trebao biti poništen?

Navijači Uniteda bijesni na sudiju

Eriksenov gol je trebao biti poništen?

Endin Čaušević

Fudbaleri Tottenhama igraju na Wembleyju protiv Manchester Uniteda derbi meč 25. kola engleskog Premiershipa.

Pijetlovi nakon prvog poluvremena vode sa 2:0, a do prednosti su stigli već u 11. sekundi golom Eriksena. No, navijači Manchester Uniteda smatraju da prvi gol Tottenhama uopšte nije trebao biti priznat.

Navijači Crvenih đavola su okupirali društvene mreže fotografijom početnog udarca s utakmice. Oni smatraju da je Tottenham ponovo trebao krenuti s centra jer je Harry Kane utrčao na Unitedov dio terena prije nego što je početni udarac izveden.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi