Beckham: Mourinho je pravi čovjek za Manchester United

Pružio podršku Portugalcu

Beckham: Mourinho je pravi čovjek za Manchester United

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda David Beckham smatra da Crveni đavoli imaju fenomenalnog trenera u Joseu Mourinhu.

Beckham je svojevremeno za Manchester United igrao od 1991. do 2003. godine i nije tajna da i danas s velikim zanimanjem prati bivši klub, u razgovoru za brizanske medije je dao veliku podršku Joseu Mourinhu koji je nedavno dobio novi ugovor na Old Traffordu.

"Mourinho je pogodan za Manchester United, on je jedan od najboljih menadžera. Svako će imati svoje mišljenje o njemu kao menadžeru i kao osobi, o njemu kao da je pojedincu... Ali da li je on prava osoba koja treba da vodi Manchester United? Da, naravno da jeste", kazao je Beckham, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Alex Ferguson, koliko je vremena on bio menadžer tima, zato smo bili uspješni. Imali smo stabilnost u klubu i to je ono što nam treba i u budućnosti", istakao je legendarni Beckham.

Portugalac je na Old Traffordu od ljeta 2016. godine, a sa klubom je dosad osvojio ukupno tri trofeja - EFL Kup, Community Shield i Evropsku ligu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi