"Haaland neće nigdje ako ne bude lude ponude"
Foto - EPA

Romano tvrdi da Chelsea nije poslao ponudu

"Haaland neće nigdje ako ne bude lude ponude"

M. Šljivak

Engleski mediji objavili su danas kako je Borussia iz Dortmunda odbila ponudu Chelseaja za Erlinga Haalanda.

Sky Sports je objavio kako je londonski tim za čudesnog napadača ponudio novac i jednog igrača, a Borussia bi birala između Tammyja Abrahama i Calluma Hudsona-Odoija.

Međutim, ugledni Fabrizio Romano donio je informaciju kako zvanične ponude od strane Chelseaja za Haalanda nije bilo.

"Borussia još uvijek nije dobila nikakvu zvaničnu ponudu za Haalanda. BVB zna za interes Chelseaja, ali njihov stav je jasan - ako ne dođe neka 'luda' ponuda, Haaland će ostati", napisao je Romano.

Također, dodao je kako bi u slučaju ostanka u Borussiji trka za Haalanda tek narednog ljeta bila spektakularna jer Norvežanin u ljeto 2022. godine može ići za 75 miliona eura.

Mino Raiola traži nevjerovatnu cifru za transfer Erlinga Haalanda

Napadač Borussije iz Dortmunda Erling Haaland (21) ponovo je glavna tema evropskih medija.

Chelsea za sada pokazuje ogroman interes za Haalanda, ali ako Plavci žele dovesti čudesnog napadača, morat će da isplate i nestarnu cifru agentu Minu Raioli.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sky Sport tvrdi da kontroverzni nizozemski menadžer za svoje posredničke uloge u transferu Erlinga Haalanda traži čak 40 miliona eura i tim koji bude želio sjajnog Norvežanina morati dobro 'počastiti' Raiolu.

Raiola je i ranije dobijao ogromne cifre za posredništvu u transferima, a cifra od 40 miliona eura je definitivno apsolutni rekord.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Nwcw haland nigdje ima klauzulu sl ljeto po kojoj vrijedi samo 100 m. Tako da ne vjerujte nista sta peocitate sve je laz!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi