Snimljen na aerodromu: Haaland stvari preuzeo u svoje ruke!

Sjajni Norvežanin

Snimljen na aerodromu: Haaland stvari preuzeo u svoje ruke!

Admin Čaušević

Erling Haaland je u društvu svog oca i prijatelja viđen na aerodromu u Njemačkoj. 

Mino Raiola je već neko vrijeme u bolnici nakon što mu je iznenada pozlilo pa je Haaland odlučio da sam uzme stvari u svoje ruke.

Sjajni napadač Borussije je snimljen kako se vraća nakon trodnevnih pregovora oko svoje budućnosti koji su održani u Monacu.

Haaland je u društvu svojih ljudi od povjerenja napravio novi akcioni plan za predstojeće mjesece pošto Raiola ima zdravstvenih problema.

Raiola i Haaland su trebali održati sastanak i razgovarati oko budućnosti, ali kako se to nije desilo sjajni Norvežanin je odlučio da preuzme inicijativu.

Interesantno je da najbolji mladi napadač današnjice još uvijek nema ličnog sponzora nakon što mu je istekao ugovor sa Nikeom 31. decembra.

Haaland na stolu ima ponudu od Pume koja je glavni sponzor Borussije, ali isto tako se i Adidas u sve uključio i u naprednoj su fazi pregovora.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Uglavnom na sastanku se razgovaralo oko Haalandove budućnosti kako klupske tako i sponzorske te je još uvijek sve otvoreno.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će na sastanak reagovati i Raiola koji je Haalandu poput sportskog oca. Najmoćnijem menadžeru današnjice sigurno neće biti drago za čuti da mu je najveći kapitalac radio iza leđa.

Top Komentari

user1622267171
Pa niste čovjeku trebali otkriti da mu je radio uza ledja, sad kad Zlatan bude čitao sportsport prenijeti će Rioli i čovjeku zbog vas će se stanje pogoršati. Baš ste djubrad...:-) A da znate da Ahmethodzicu članak ni otvoriti neću. Od Juventusa, preko Milana, Barcelona, Arsenala, PSV i evo ga sletio kod sarajlije, uopste me ne interesuje kod kojeg...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi