Haaland otkrio 'tajnu': Šta je popio na poluvremenu, nakon čega je dao četiri gola?

Nevjerovatan je bio protiv Herthe

Haaland otkrio 'tajnu': Šta je popio na poluvremenu, nakon čega je dao četiri gola?

E. Škorić

Erling Haaland sinoć je bio nevjerovatan, postigao je četiri gola u pobjedi Borussije Dortmund na gostovanju kod Herthe.

Norvežanin je dao četiri gola, sva četiri u drugom poluvremenu u 5:2 pobjedi Milionera. Jedan od najvećih svjetskih talenata nastavio je da "rešeta" mreže, a nakon nevjerovatne utakmice nasmijao je javnost otrkivši 'tajnu' eksplozije u drugih 45 minuta.

"Da bude iskren, popio sam na poluvremenu energetsko piće i dobio sa krila, pa je sve bilo u redu. Akcija za prvi gol bila je lijepa, drugi gol je također bio lijep, kod trećeg sam mislio da sam u ofsajdu, ali i on je bio lijep. Svi su bili lijepi", rekao je Haaland.

Sinoć je debitovao Youssoufa Moukoko koji je sa tek napunjenih 16 godina postao najmlađi nogometaš koji je zaigrao na meču Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"On je najveći svjetski talent. Uživam igrajući s njim. Ima samo 16 godina i pred njim je sjajna karijera. Puno je bolji nego ja što sam bio u njegovim godinama. Sretni smo što je dio Borussije", rekao je Haaland.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi