Više nema nikakvih dilema oko toga gdje će Haaland igrati u budućnosti

Otac potvrdio da ostaje

Više nema nikakvih dilema oko toga gdje će Haaland igrati u budućnosti

E. Škorić

Erling Haaland je odlučio da ostane u Borussiji Dortmund i da pokuša zaustaviti dominaciju Bayerna.

Norveški golgeter je u 29 utakmica za Borusisju postigao 27 golova i naravno da se povezuje s velikanima poput Real Madrida, Juventusa, Manchestera... Ali njegov otac je sada odbacio mogućnost da 20-godišnjak uskoro napusti Njemačku.

"Kad igrate dobro onda je logično da se za vas interesuju brojni klubovi. Mediji su puni vijesti o njegovom odlasku, ali radi se o neutemeljenim nagađanjima. Erling je potpisao ugovor sa Borussijom do ljeta 2024. godine, sretan je što igra u odličnoj ekipi i nikome nije na pameti odlazak u neki drugi klub, niti njemu, niti meni. Njegova je želja da skinu Bayern s trona", izjavio je za njemačke medije igračev otac Alf-Inge Haland.

Haaland je ove sezone postigao šest pogodaka, pet manje od vodećeg strijelca Roberta Lewandowskog.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je Haaland u januaru ove godine iz Salzburga prešao u Borusssiju za 20 miliona eura.

Top Komentari

StruCnjaK123321
Naigrat ces se onda u Borusiji ako cekao da skinete Bayern s trona..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi