17

Komentari (17)

Bosanac87
Mislim da je Haland najbolje dane odigrao u Borusiji i da nikad neće biti igrač koji će pravit razliku. Njega ko god kupi za te pare napravit ce veliku grešku. 100% živi bili pa vidjeli
Cocca87
Ovo ce vjerovatno biti jos jedan u nizu igraca o kojem ce se pricat da nije dostigao ono sto je mogao i to radi para, ima 20 god vec u dortmundu dobro zaradjuje i hoce jos? zbog toga samo mozes karijeru sebi unistit koja nije ni pocela hajmo rec, pa Messi ne bi dobio te pare da ima 20 god, a ne ti, jedino da su ovi i glupi i slijepi i da mu dadnu ovolike pare pored onoliko dugova i svega, Barca na ljeto prodat nekoliko igraca zaraditi koliko toliko para dovest Aguera provjerenog igraca koji ima jos sigurno 2 3 god igranja na vrhunskom nivou taman koliko je potrebno da se izadje iz dugova i klub vrati u normalu, a ovaj Haland jos puno puno njemu treba da bi se mogao poredit sa Dzekom, a ne sa Ronaldom i Messijem.
R.Sljivo
Sa ovakvim uslovima, on ostaje Dortmund-u!!
DamirT
Ovo ni PSG ni Manchester City nece prihvatit,a imaju para ko blata
user1571956549
Hocu i ja proviziju za gledanje na tv hahahahaha
AsmirM
Barcelona treba samo da se okrene vlastitoj skoli ove sezone se pokazalo da imaju potencijal.
user1599499530
A hocel dortmund sta dobit??
ArmiNN
I to.je jedan od razloga,sto Utd nece da radi sa Riolom,a polako ce i svi klubovi ici Utdovim stopama
krems_krems12
Barcelona jos uvijek Bayernu nije isplatila Vidala, a sada bi kao htjeli Erlinga
FreedomBH
Barceloni svakako ne treba tip igraca poput njega,ako nisu naucili od Grizmana,Dembelea i ostali. Jedino ako postize 40-50 po sezoni i bar 15 asistencija pa hajd al on te cifre nikad nece dostici. Trebaju da se okrenu sredini i jos koji defanzivac.
K79
Meni nije jasno gdje si ti pronasao slicnost između grizmana, dembelea i halanda ?!
FreedomBH
U to me $$$$$ potrosili su 200 mil na nji a postignu zajedno 20 golova, tako da im ne trebaju slicni njima. Trebaju naci kreativce ko zna sta ce sloptom.
AsmirM
E ovi menadzeri su sve us..rali sa ovim procentima ,haj ok dio menaderu i igracu bonus sto dolazi ok. Al brate dragi ocu procenat ,pa onda neki uslovi . Nece on ni u Real .
spectron
Ma đe si,tu si,sjedi gdje si,poselami babu,a i menadžera posebno ! Pa ni PSG,a ni M.City nemaju mogućnost da ovog momka dovedu,a kamo li da ga još plaćaju 30 mil godišnje :)
*p!p!t@*
Mogao bi on ostat u Borussiji do kraja karijere haha
miki30
Hahaha 30 mil. godišnje. Pa ko je on?? I on se može čuvati. Juče se nije vidio protiv Frankfurta, a ima dosta tekmi gdje ga ljudi stave u džep. Dečko je talenat ok, ali 30 mil. plata?? Daj ba!! A i ovaj Rioala ko fol nekog ucjenjuje?
Zoilomas
Bas tako, sto je previse previse je, osim ako...mislim....ziviomo u svijetu gdje je svaka marka postala po hiljada. Jeina stvar sto mi se svidza je sto je njegov otac u slici, bilo bi super kad bi svaki transfer bio raspodjeljen u djelove gdje i porodica ifraca dobije neku sumu jer nije covjek ko grana na drvetu da raste bez paznje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.