4

Komentari (4)

celikze
on i Gojak drzali mladu repku cijele kvalifikacije poznaju se dobro i zbog toga trebaju da igraju zajedno a ne kod nas to nepostoji...mi smo fenomen bekovi zara imamo onog malog iz Austrije za U21 sto igra pa sta vi ga bolji je od ona dva duduka....a ne kod nas dobijas sansu u 26god i jos kazu talenat a u drugim repkama sa 17,18,19 god standardni...
Ars412
Ja sam mislio da ce sinoc krenut umjesto Gojaka.. mada sasvim korektna postava to je u biti to sto imamo. Samo mi nije jasno sto se Duljevic fura nije standardan u Nimu, ekipi koja je realno gledajući gotov u rangu srednjih timova hrvatske lige.
Jupp
Da ga je samo stavio od početka utakmice.. Dečko je budućnost repke
Baboisback
Ti si nasa buducnost
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.