Ermedin Demirović nemilosrdno trese mreže

Nije ispao iz forme

Ermedin Demirović nemilosrdno trese mreže

Midhat Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermedin Demirović nastavlja tresti protivničke mreže.

Iako je prvenstvo u Švicarskoj odavno zaustavljeno zbog koronavirusa, njegov St. Gallen je danas odigrao prijateljski meč protiv Wila i očekivano je pobijedio rezultatom 4:1.

Nije bilo dileme da će Demirović zabiti pogodak. Zabio ga je u 45. minuti za vodstvo od 3:1, a golove za njegov tim još su postigli Gortler, Quintilla i Gonzalez.

Sjajni 21-godišnji bh. napadač je ove sezone apsolutno fantastičan u dresu St. Gallena. Odigrao je 16 utakmica i ostvario je učinak od devet golova i četiri asistencije.

Podsjetimo, on je u švicarskom klubu na posudbi iz redova španskog Alavesa s kojim ima ugovor do ljeta 2021. godine.

Top Komentari

Bhf111
Treba otici u drugu tursku ligu da zasluzi poziv. Pa gdje ces igrati za repku ako si u formi.. nema logike
6 0
user1583752673
Moras biti igrac Nimes-a ili Sheffield United-a i ne igrat nikako da bi dobio poziv u reprezentaciju ne moze to tako moj Ermedine ne mozes tako dobit poziv?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi