Ermin Zec: Znali smo da ćemo pobijediti, moglo je biti i više...

Samouvjereni ofanzivac Plavih

Ermin Zec: Znali smo da ćemo pobijediti, moglo je biti i više...

E. Škorić

Ermin Zec, napadač Želje, smatra da je njegov tim mogao i ubjedljivije da slavi nad gradskim rivalom.

Željo je savladao komšije s Koševa rezultatom 5:2 i zasjeo je na vrh tabele, a Zec vjeruje da je to moglo biti i ubjedljivije. Također. ističe da su on i saigrači znali da će večeras slaviti.

"Mi smo vjerovali da smo trenutno bolja ekipa i mislim da smo danas to pokazali. Znali smo da ćemo pobijediti. Na kraju je to bilo 5:2, mislim da je moglo da bude i više. Vratili smo im za onaj poraz 0:3 i sretni smo zbog toga", rekao je Zec, dodavši:

"Sretni smo što imamo takve navijače i daju nam podršku zbog koje možemo puno da napravimo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AnijakManjo
Nesto mi nema pitara ovih, od danas prije tekme. A i ne spominju vise tri komada hahahhahaha plac. Pet komada glupani pett aaaa staaaa!!!!
1 14
Gari Garinča
Bravo za moje Bugojance koji nastupaju za mog Želju.
0 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi