17

Komentari (17)

Ende
Stani ... ovi ovoliko slave bod prednosti u 7. kolu ?? Ma nije istina ... vidi fakat xD Pa bicete treci na kraju, samo tu licencu odmah zaganjajte.
Timur
Stali...A ti na CT GLAVE obaveznooo ?
AnijakManjo
Glupaneee sjediii 5
Dzebra2019
A jebote ko da je Atalanta prohujala!!
Ende
Nije nije... sa njima se u europi igra... ovi su bezlicencasi hihihi
Ende
Nisam odavde. Je li nocas zeljeznicar nesto osvojio ?? Cuo sam da su pobijedili rezerve aktuelnog prvaka koji su u 10 dana igrali 4 utakmice... ko se zadnji smije pred vjecnom se grije.. poyy xD :***
AnijakManjo
Sjedi 5, Zeljo ima vise titula od tvog udbaskog kluba. I uvijek ce imat 5555555555555555
ljoze01
ako ti u rezerve spada LAZIC SERBECIC KOVACEVIC HEBIBOVIC AHMETOVIC MILANOVIC GAVRIC onda ne znam. Legendo moja poglabali ste ga da valja i pomiri se sa tim biće ti lakše vjeruj. ZAŠTO ŠUTITE?
Ende
Gavric itekako rezerva ... 5 najboljih igraca lige nije igralo za Sarajevo. U 10 dana 4 utakmice... Dobili premorenu djecu, dernece ko da je trofej... Ko se zadnji smije pred Vjecnom se grije, vidimo se :)) poyy
Timur
Ko gubi ima pravo da se ...i ??
Timur
Opet konekcija ????
Rus
Pitari se ugasili
AnijakManjo
Nesto mi nema pitara ovih, od danas prije tekme. A i ne spominju vise tri komada hahahhahaha plac. Pet komada glupani pett aaaa staaaa!!!!
Jadnimi
Gari Garinča
Bravo za moje Bugojance koji nastupaju za mog Želju.
E.Car
Realno treba da bude 6:1
Ende
Realno, bicete treci al cete dobiti licencu ove godine... lagano se dizete.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti