Ermine vrijeme je za odlazak

Ermine vrijeme je za odlazak

Adnan Beganović

Hrvatski fudbalski prvoligaš, Šibenik, u kojem sa dosta uspjeha igra nekoliko bosanskohercegovačkih internacionalaca, među kojima se izdvaja ime Ermina Zeca, pokazao je da je i pored sjajnog 3. mjesta u prvom dijelu sezone ipak samo provincijski klub.

Naime, Ermin Zec, najbolji igrač hrvatske lige i fudbaler od čije se prodaje u klubu sa Šubičevca očekuju milioni eura nastupao je u zadnje vrijeme bez valjane radne dozvole.

Bosanskohercegovački reprezentativac zaustavljen je u Benkovcima od strane policije zbog brze vožnje, a provjerom dokumenata tamošnji policajci su otkrili da Zec nema radnu dozvolu te da zbog toga zapravo nije ni mogao nastupati za Šibenik.

Bilo kako bilo, naš internacionalac je najmanji krivac u svemu ovome, a Šibenik je sa ovim potezom pokazao kako se zapravo radi o jednom provincijskom klubu i bila bi prava šteta da Ermin i nakon ovog prelaznog roka ostane na Šubičevcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti