Ervin Zukanović potpisao za Gent

Novi klub za našeg reprezentativca

Ervin Zukanović potpisao za Gent

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i dosadašnji fudbaler Kortrijka Ervin Zukanović, potpisao je danas ugovor sa ekipom Genta.

Naš 25-godišnji reprezentativac je sa Gentom potpisao ugovor na četiri i po godine, a Gent je u posljednjem treunutku Zukanovića ukrao ekipi Standarda, koja je u belgijskim medijima slovila kao favorit za dovođenje našeg defanzivca.

Gent je Zukanoviću četvrti tim u Belgiji, a ranije je pored Kortrijka nastupao za Dender i Eupen. Njegov novi tim je prvi dio sezone završio na 11. mjestu prvenstvene tabele.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.