Eskis bolji od Galate, Nadarević pocrvenio
Nadarević isključen u 54. minuti

Tursko fudbalsko prvenstvo

Eskis bolji od Galate, Nadarević pocrvenio

Adnan Beganović

U okviru 25. kola turskog fudbalskog prvenstva Eskisehirspor našeg reprezentativca Safeta Nadarvića pobjedio je u Istnbulu slavni Galatasaray.

Naš reprezentativac Safet Nadarević pružio je dobru partiju i nosio odbranu Eskisa sve do 54 minute kada je isključen iz igre. Naime, Nadarević je prvi žuti karton dobio u 49. minuti, a drugi samo pet minuta kasnije.

 Strijelac za veliko slavlje gostiju bio je Youla u 69. minuti susreta. Ovom pobjedom momčad našeg Safeta Nadarevića učvrstila se u sredini tabele, dok je Galatasaray porazom sve više udaljen od nove titule.

Galatasaray – Eskisehirspor 0:1 (Youla 69’)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti