Eto'o: Bila je to dobra utakmica

Kapiten Kameruna i pored poraza zadovoljan

Eto'o: Bila je to dobra utakmica

Napadač Intera Samuel Eto'o, kapiten reprezentacije Kameruna, iznenađujuće je susret protiv Japana, u kojem je njegova selekcija izgubila od Japana 1:0, proglasio ''dobrom utakmicom'.

"Utakmica je bila dobra od početka do kraja. Japanci su imali šansu iz koje su zabili gol. Mi smo imali puno prilika u drugom poluvremenu, nešto manje u prvom, ali nismo uspjeli ni jednu od njih iskoristiti", rekao je Eto'o.

Mnogi su ovu utakmicu vidjeli drugačije, jer je Kamerun bio vrlo slab protivnik, inače lošim Japancima.

"Imali smo dominaciju na terenu protiv Japana, ali to nije bilo dovoljno. Moramo nastaviti naporno raditi i pokušati popraviti stvar u sljedećim utakmicama", dodao je Eto'o.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti