Eto'o dolazi kod Bešića?
Foto: EPA

Everton pregovara s Kameruncem

Eto'o dolazi kod Bešića?

Edmir Škorić

Mnogi se evropski klubovi pokušavaju ‘dočepati’ iskusnog lisca, kamerunskog napadača Samuela Eto’oa.

Eto’o je slobodan igrač nakon što nije produžio ugovor s Chelseajem i jasno da slobodan igrač poput njega, koji i u poznim godinama može da zabija po 20 i više golova u sezoni, uvijek ima svoje kupce.

Ovog ljeta razni klubovi, iz raznih liga, što onih najjačih, a što onih egzotičnih, pokušavali su ili pokušavaju da postignu dogovor s bivšim gogleterom Barcelone, Intera, Chelseaja…

Britanski Times tvrdi da je sada u pregovore s predstavnicima Eto’a ušao i Everton, u čijim redovima nastupa od ovog ljeta i bh. reprezentativac Muhamed Bešić. Na Goodisonu glavnu riječ u napadu vodi Romelu Lukaku, a ako bi mu se pridružio i Eto’o, e onda bi to bio napad iz snova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.