Eto'o izjavio za Messija da je Bog

Kamerunac oduševljen igrama Lea Messija

Eto'o izjavio za Messija da je Bog

Samuel Eto'o Messijev suigrač iz dana u Barceloni, pohvalio je svog bivšeg suigrača. No Eto'o se nije zaustavio na tome, pa je dao jednu u najmanju ruku neobičnu izjavu.

Eto'o i Messi proveli su pet sezona u Barceloni, između 2004. i 2009. godine. Nakon odlaska Kamerunca iz Barcelona dva igrača su ostala u odličnim odnosima, a Eto'o za Messija ima samo riječi hvale:

 

"Messi je Bog i kao čovjek, a još više kao igrač. Nadam se da će osvojiti Svjetsko prvenstvo sa Argentinom. Bogove svijeta zamolit ću da mu daju priliku, jer sam ga vidio kako raste. Želim mu sve najbolje jer sam vidio koliko je dobar."

 

Nije Eto'o hvalio samo Messija, pa je tako pohvale od Kamerunca dobio i Ronaldinho:

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On je genije i ne samo u fudbalu. Bilo je dana kada sam bio neraspoložen, ali kada bih vidio njega da dolazi u svlačionicu sa osmijehom na licu, znao sam da će sve biti dobro." 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.