Eto'o završio trenerski posao

Antalya našla novog trenera

Eto'o završio trenerski posao

M. Šljivak

Kamerunski fudbaler Samuel Eto'o završio je karijeru na klupi Antalye.

Iskusni fudbaler imenovan je nedavno za privremenog trenera u ovom klubu, ali nakon mjesec dana je odlučeno da se ipak dovede novo ime.

Umjesto Kamerunca, angažovan je bivši pomoćnik Josea Mourinha, Jose Moirais, koji je kao i Posebni nedavno ostao bez posla u Chelseaju.

Tako će bh. fudbalera Josipa Kvesića trenirati provjereno trenersko ime, kojem je ovo prvi ozbiljniji tim kojeg će voditi.

Prethodno je s Morais radio kao pomoćnik u najvećim uspjesima Josea Mourinha, te će sigurno imati šta pokazati kao samostalan trener.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Antalyaspor je trenutno na 11. poziciji turske Superlige sa 11 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi