Euforija u Mostaru ne prestaje: FK Velež će biti hit u Premijer ligi!

Rođeni se spremaju za elitu

Euforija u Mostaru ne prestaje: FK Velež će biti hit u Premijer ligi!

M. Šljivak

FK Velež se nakon tri teške godine ponovo vratio u bh. fudbalsku elitu.

Mostarski Rođeni su u velikoj borbi uspjeli da sezonu u Prvoj ligi Federacije završe ispred Olimpika i da se vrate u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Euforija među navijačima Veleža viđena je od prve do posljednje utakmice u Prvoj ligi, a nema dileme da će tako biti u povratničkoj sezoni u društvu najboljih bh. timova.

Upravo su navijači Rođeni zaslužni za dobar dio osvojenih bodova. Kada je tim padao, oni su ih dizali i na kraju je plasman u Premijer ligu skupa proslavljen na ulicama Mostara.

Velež u novu sezonu ulazi sa ogromnim ambicijama. Rukovodstvo tima iz Mostara čini sve kako bi se tim pojačao i kako se više ne bi desilo da velikan bh. fudbala godinama igra niži rang takmičenja.

Jučer je pao prvi potpis. Iz Slobode je stigao 26-godišnji veznjak Muharem Čivić, a u narednom periodu se očekuje još nekoliko fudbalera u ovom timu.

Pregovori sa nekoliko veoma kvalitetnih fudbalera traju. U narednim danima će sasvim sigurno biti ozvaničeni neki dogovori, koji bi i navijače Rođenih mogli iznenaditi.

Svi su u mostarskom klubu uvjereni kako će Velež biti hit u Premijer ligi. Posebno se to odnosi na navijače, koji nikada ovako nisu bili zagrijani za utakmice svog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na njihovim krilima Velež može zaista mnogo. Oni su ti koji pružaju dodatnu energiju i snagu, ali pored podrške mora se osvježiti i tim.

Ipak, bez ikakve dileme mostarski tim će imati šta da pokaže u Premijer ligi, a na igračima je da dokažu da euforija navijača nije uzaludna.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

milivoje
Budale su,ako rastjeraju momke sto su usli u PL
0 4
KRKAN
TOLIKO CE I DA TRAJU - KAO JEDAN OBICAN HIT
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi