Eurogol Stojčeva za bod Tuzla Cityja

Remi na Tušnju

Eurogol Stojčeva za bod Tuzla Cityja

M. Šljivak, foto: E. Dindić

Tuzla City je u 26. kolu Premijer lige BiH dočekala Radnik, a na kraju pobjednika nije bilo 1:1.

Prvo poluvrijeme meča na Tušnju nije donijelo previše uzbuđenja sa obje strane. Igralo se dosta čvrsto i tvrdo i bez pravih šansi.

Poluprilika je naravno bilo. Maksimović je bio opasan pred golom Tuzle City i on je taj koji je pravio dosta problema domaćim, koji su ipak imali konkretnije akcije.

Međutim, izuzev pokušaja Zlatkovića u samom finišu meča u ovom duelu ništa naročito nismo vidjeli.

Uvodne minute nastavka pripale su domaćem timu. Bevab i Zlatković su imali dobre šuteve, ali nije bilo prevelike opasnosti po gol Lučića.

Zato je Radnik u 61. minuti došao do vodstva. Radović je sjajno šutirao, Fejzić je kratko odbio, a na pravom mjestu je Hadžić za prednost od 0:1.

Tu je gotovo bio i kraj svih nadanja za danas jalove napade Tuzle City. Nisu do kraja domaći napravili gotovo ništa, ali su eurogolon Stojčeva došli do jednog boda u posljednjim sekundama utakmice.


Premijer liga, 26. kolo:

Tuzla City - Radnik 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City: Fejzić, Efendić, Mitrović, Stojčev, Kojić, Čomor, Stjepanović, Brekalo, Bevab, Murga, Zlatković.

Radnik: Lučić, Radović, Simonović, Sušić, Mekić, Hairilahović, Hadžić, Maksimović, Bradonjić, Đurić, Šubert.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi