Eusebio: Vjerujte mi na riječ, odbio bih Barcelonu

Trener Real Sociedada tvrdi

Eusebio: Vjerujte mi na riječ, odbio bih Barcelonu

Edmir Škorić

Trener Real Sociedada Eusebio Sacristan ne želi da vodi Barcelonu.

Njega su mediji počeli da povezuju s Barcelonom nakon što je Luis Enrique najavio odlazak, ali Eusebio nema namjeru da se vrati u tim u kojem je proveo sedam godina.

"Polaskan sam što se smatram budućom opcijom za Barcelonu, ali to ne uzima ni sekundu mog fokusa na trenutno stanje. Odbio bih Barcelonu? Da, uvjeravam vas. Stoposto sam uvjeren da bih to uradio. Ne vidim mogućnost da vodim Barcu", kazao je Eusebio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sve što mi se događa zaslužan je Sociedad, koji me prihvatio nakon moje četiri godine rada u Barceloni Barca me nije imala u obziru kada sam bio dio tima. Moram da budem predan Sociedadu nakon što mi je ukazana velika prilika. Našao sam sada savršenu ravnotežu između privatnog i poslovnog života", dodao je Eusebio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi