Everton i Sevilla žele Chamakha

Everton i Sevilla žele Chamakha

Everton i Sevilla zainteresovani su za napadača Arsenala, Marouanea Chamakha, i mogli bi u janaurskom prelaznom roku pokušati dovesti Marokanca u svoje redove.

Navodno, Karamele žele Chamakha dovesti na posudbu, tako je Sevilla u prednosti, jer su Andalužani poslati ponudu Topnicima za stalni transfer.

Marokanac je u svoje prve 22 utakmice za Arsenal postigao jedanaest golova, međutim u narednih 31 susret uspio je samo dva puta pogoditi protivničku mrežu.

Nedavno se pojavila vijest da je Arsene Wenger izgubio strpljenje sa Chamakhom, tako da bi on u narednom prelaznom roku mogao napustiti sjeverni London.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.