Everton ne želi prodati Lescotta

Premiership, transferi

Everton ne želi prodati Lescotta

Adnan Beganović

Manchester City najaktivniji je klub u ovom prelaznom roku u Premiershipu. Međutim, uprkos silnim novcima popularni Građani dobili su nekoliko „košarica“, a posljednju na adresu ovog kluba uputio je Everton.

Naime, Manchester City je u sedmici kada je kupio Teveza, poslao službenu ponudu na adresu Evertona vrijednu 15 miliona eura za engleskog defanzivca Joleona Lescotta, no izvršni direktor ovog kluba Robert Elstone odbio je istu.

„Jako nam je drago što naši igrači igraju bitnu ulogu u prelaznom roku, ali mi ih nemamo namjeru prodavati. David Moyes fokusiran je na stvaranje snažne momčadi, da bi i dalje mogli igrati važnu ulogu u Premiershipu“, rekao je Elstone za engleske medije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.