Everton sprema ponudu za Robson-Kanua?

Ostrvljani žele napadača Velsa

Everton sprema ponudu za Robson-Kanua?

D. Vejo
Teme:

Hal Robson-Kanu na meti je Evertona.

Ovu informaciju prenose engleski mediji koji navode i to da je ponuda već spremna, te da se samo čeka kraj prvenstva kako bi veznjak Velsa imao vremena za razmišljanje.

Trenutno je Robson-Kanu slobodan igrač nakon što je pustio da mu istekne ugovor sa Readingom. Do sada, vezni igrač koji po potrebi vrši i funkciju napadača, postigao je dva pogotka za Vels te igra u izvanrednoj formi. 

Ponude stižu jedna za drugom, jer pored Evertona za njegove usluge zainteresovan je i Leicester, a ma radaru je i klubova iz Kine i MLS-a. 

Gdje će svoju karijeru dalje graditi 27-godišnji fudbaler, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi