Everton zagrijan za Ignashevicha
Rusa žele iz "plavog" dijela Liverpoola

CSKA potvrdio

Everton zagrijan za Ignashevicha

Edmir Škorić

Iz moskovskog CSKA su potvrdili da su dobili "vrlo zanimljive ponude" za svog igrača zadnje linije Sergei Ignashevicha, no nisu iz kluba htjeli otkriti koji to timovi žele dovesti 29-godišnjaka.

Čini se kako je Everton jedan od klubova koji promatraju Sergei Ignashevicha, tvrde britanski i ruski mediji.

"Imamo vrlo zanimljivu ponudu iz inozemstva", rekao je Evgeny Giner, predsjednik moskovskog kluba. Da je Everton klub koji želi dovesti Rusa u svoje redove govori i informacija kako je trener David Moyes ruskog reprezentativca zamislio kao zamjenu za Jolena Lescotta, igrača koji će po svemu sudeći naredne sezone braniti boje Arsenala ili Manchester Cityja.

Ignashevich je za Ruse bio jedan od najvažnijih igrača na Euru 2008. godine, a Everton kao i svi drugi klubovi koji ga žele, morat će platiti tek nekih 4,7 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.