Everton želi fudbalera Cityja

Everton želi fudbalera Cityja

Midhat Šljivak

Ekipa Evertona želi u svoje redove dovesti fudbalera Manchester Cityja Scotta Sinclaira.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je među Građane stigao početkom ove sezone, ali je za tim Roberta Mancinija odigrao svega šest susreta u Premier ligi, ali je Sinclair nezadovoljan činjenicom da jako malo igra.

To pokušava iskoristiti Everton, koji je spreman poslati ponudu za Sinclaira,jer smatraju kako im on može pomoći u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Sainclair je ponikao u ekipi Arsenala, a potom je igrao za Bristol i Chelsea, gdje nikad nije odbio priliku za igru, a nakon nekoliko posudbi i dvije jako dobre sezone u Swanseaju, ovog ljeta je pojačao Građane u transferu vrijednom osam miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.