"Evo ga doma, dobre volje je odmah": Vrsaljko najbolje zna da se zabavi...
(Foto: Jutarnji list)

Nakon motora, vozao se jet-skijem

"Evo ga doma, dobre volje je odmah": Vrsaljko najbolje zna da se zabavi...

Doček s kopna, mora i iz zraka u utorak navečer priredili su Zadrani svojoj „zadarskoj dici“, Vatrenima Luki Modriću, Šimi Vrsaljku, Danijelu Subašiću i Dominiku Livakoviću.

Pod transparentom „Evo nas doma, hvala ti Zadre!“, četvorica srebrnih nogometaša pozdravljali su s jedrenjaka „Branimir“ hiljade ljudi okupljenih uz rub Poluotoka i Rive, koji su u središte grada počeli dolaziti još u poslijepodnevnim satima iz svih dijelova Zadarske županije praćeni pjesmom Mladena Grdovića, piše Jutarnji list.

U Zadarskom kanalu, jedrenjaku se pridružilo gotovo stotinjak brodica sa susjednih otoka i širega zadarskog područja prateći ga pjesmom „Malo nas je, al' nas ima".

Natiskani uz Rivu, hodajući polako uz jedrenjak, svi su željeli snimiti Vatrene, uputiti im riječi zahvale, baciti na njih cvijeće, a kad je Subašić skočio u more, počelo je skandiranje „Suba, Suba“.

Ipak "najluđi" od svih Šime Vrsaljko uspio se provozati i na jet-skiju i to nakon što se je tokom dočeka u Zagrebu u jednom trenutku sišao sa autobusa i sjeo na policijski motocikl.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Prigodnije bi mu bilo da se zove Jure. Ili što bi u pjesmi Leut Magnetika rekli "evo ga doma, dobre volje je odmah".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi