Evra: Hazard ako želi trofeje neka dođe kod nas, ne u City!

Defanzivac Manchester Uniteda porućuje mladom Belgijancu

Evra: Hazard ako želi trofeje neka dođe kod nas, ne u City!

A. Haznadarević

Lilleov veznjak Eden Hazard je na meti skoro svih velikih evropskih klubova, a čini se da je mladi Belgijanac definitivno odlučio da dolazi u Manchester, samo pitanje je koji?

Manchester United i Manchester City vode veliku borbu oko dovođenja mladog Belgijanca koji je u svom klubu već najavio odlazak, a da lakše donese odluku, pokušao mu je pomoći i Unitedov defanzivac Patrice Evra.

"Nisam ja njegov otac, ali ako dođe u Manchester, uvjeravam ga da će osvajati naslove. To jeste, ako dođe u moj Manchester, ne u plavu momčad", poručuje Evra.

Inače, Hazard je interese velikih klubova privukao odličnom sezonom u kojoj je uspio upisati 20 pogodaka i 15 asistencija za svoj klub.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.