Evra: Ovo je katastrofa

Francuzi ponovo razočarali

Evra: Ovo je katastrofa

Francuska je nakon dva kola na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi došla na prag ispadanja, sa porazom i remijem, bez ijednog postignutog gola.

U posljednjem kolu igraju protiv domaćina, ali ukoliko Meksiko i Urugvaj odigraju neriješeno, Francuskoj i Južnoj Africi neće pomoći nikakva pobjeda.

"Osjećamo se kao mala fudbalska nacija i to boli. Nemam što drugo za reći osim da je ovo katastrofa", istaknuo je Evra nakon utakmice u Polokwaneu.

"Zaista sam mislio da smo naučili lekciju nakon Evropskog prvenstva. Nisam mislio da ćemo izgubiti od Meksika. Potpuno sam obeshrabren. Problem je u tome što nismo velika momčad na terenu", dodao je igrač Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.