Evra, Scholes i Ferdinand spremni za Arsenal

Dobre vijesti na Old Traffordu

Evra, Scholes i Ferdinand spremni za Arsenal

U okviru 17. kola engleske Premier lige veliki derbi će odigrati Manchester United i Arsenal, a ohrabrenje za Alexa Fergusona stiglo je iz bolnice na Old Traffordu.

Naime, nastupi prvotimaca Manchester Uniteda Rija Ferdinanda, Patrice Evre i Paula Scholesa su bili pod znakom pitanja za susret sa Arsenalom, ali su doktori dali potvrdu, pa će ova trojica igrača ipak istrčati na teren u velikom derbiju.

"Gotovo je pa sigurno da ćemo protiv Arsenala imati kompletnu ekipu na raspolaganju, što predstavlja veliko ohrabrenje za sve u klubu jer se radi o veoma važnoj utakmici", rekao je trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije