Evra: Volio bih da nam dođe Buffon

Evra: Volio bih da nam dođe Buffon

Edmir Škorić

Patrice Evra, francuski nogometaš u odbrani Manchester Uniteda, u razgovoru je za Sky Sport otkrio kako bi rado na golu svog kluba volio vidjeti Gianluigi Buffona.

Manchester će krajem sezone ostati bez iskusnog holandskog golmana Edvin van der Saara, koji će otići u zasluženu nogometnu penziju, a Evra bi volio da njegov nasljednik bude Buffon, italijanski golman koji već sezonama brani na golu Juventusa.

"Bilo bi sjajno zaigrati s Buffonom. Ali, nadamo se da će Van der Sar ostati barem još jednu godinu s nama. To mu svakog dana govorim", kazao je Evra.

Evra je otkrio i to kako ga je prošlog ljeta želio Real Madrid, ali i Inter, no on je potpisao četverogodišnji ugovor s Crvenim vragovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.