FA Bilića optužio za nedolično ponašanje, očitovanje u četvrtak

Isključen u utakmici protiv Evertona

FA Bilića optužio za nedolično ponašanje, očitovanje u četvrtak

Trener West Bromwich Albiona Slaven Bilić optužen je za nedolično ponašanje za vrijeme subotnje utakmice engleskog nogometnog prvenstva, u kojoj je njegova momčad poražena od Evertona sa 5-2, objavio je u utorak Engleski nogometni savez (FA). 

"Navedeno je da se jezik i/ili ponašanje menadžera West Bromwich Albiona na terenu, u poluvremenu utakmice Premier lige protiv Evertona 19.9.2020., može okvalificirati kao nedolično", stoji u priopćenju glasnogovornika FA-a objavljenom na Twitteru.

Sudac utakmice Mike Dean na poluvremenu je pokazao crveni karton bivšem hrvatskom izborniku, nakon što mu je 52-godišnji Bilić prigovarao zbog isključenja braniča Kierana Gibbsa koji je gurao Evertonova veznjaka Jamesa Rodrigueza i pritom ga zahvatio po licu. Slaven Bilić se do četvrtka mora očitovati o ovoj optužbi. Prizna li Bilić krivnju, pravilnik FA-a za takav prekršaj propisuje novčanu kaznu od 8.000 funti i jednu utakmicu suspenzije. U slučaju da Bilić ospori optužbu koja mu se stavlja na teret, a u žalbenom postpuku bude proglašen krivim, morat će platiti kaznu od 12.000 funti i dvije utakmice neće smjeti sjediti na klupi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi