Kakav gospodin: Na kultnom Wembleyju je imao specijalnu uslugu dok je gledao Manchester United

I to je moguće

Kakav gospodin: Na kultnom Wembleyju je imao specijalnu uslugu dok je gledao Manchester United

E. Škorić

Na tribinama smo za vrijeme odigravanja nogometnih utakmica viđali sve i svašta, ali nikada prije nismo vidjeli da se navijač šiša, a upravo je to bio slučaj u nedjelju tokom druge utakmice polufinala FA kupa.

Manchester United je s Brightonom igrao za finale na kultnom stadionu Wembley u Londonu. Nakon velike drame i penala, United je prošao u finale i igrat će za trofej sa gradskim rivalom Manchester Cityjem.

Dok se na terenu vodila žestoka borba za finale, na tribinama je također bilo dosta nervoze jer su navijači bili jako uzbuđeni prateći svaki duel u nadi da će njihov tim doći do pobjede i na kraju prilike da se bori za trofej.

Jedan od navijača odlučio je da se šiša upravo tokom ovog meča na tribinama. Slike na Twitteru prikazuju mladića kako sjedi na svom mjestu sa frizerskom pelerinom, dok ga drugi šiša.

Imao je jednak tretman kao u firzerskom salonu i čini se da je zaista sa sobom na stadion doveo profesionalnog frizera ili je jednostavno neimenovani frizer nudio ostalima usluge šišanja za vrijeme utakmice?

[twitter]https://twitter.com/pxblo33/status/1650199739659419650[/twitter]

Oglasi

Bilo kako bilo, ova fotografija ubrzo je postala hit na društvenim mrežama i komentari su razni. Neki pišu da je vjerovatno bilo toliko dosadno na utakmici da je stigao i da obavi šišanje, dok je upečatljiv bio komentar: "Ono kad imaš bitan date u 19, a utakmica tvog tima je u 17 sati".

Na kraju, pala je nova frizura za navijača koji je preko noći postao internet senzacija, a uostalom čini se da je riječ o navijaču Uniteda, pa je zadovoljstvo na kraju potpuno.

Što se tiče utakmice, ona nije ponudila pogotke - ni nakon 90, a ni nakon 120 minuta, pa se pristupilo penalima.

Poprilično precizno su izvodili penale igrači oba tima. Golmani De Gea i Sanchez nisu bili u prilici da naprave previše sve do sedme serije kada je Brighton promašio penal.

March je zapucao loptu iznad gola, a zatim je Lindelof pogodio za pobjedu Manchester Uniteda i plasman u finale FA Kupa.

Tamo će United igrati protiv svog najvećeg rivala Manchester Cityja. Finale je zakazano za 3. juni, a domaćin je naravno Wembley.

Biće to jedinstvena prilika za Crvene vragove da osvoje trofej nakon što su odavno ispali iz trke za prvaka Engleske, dok su nedavno ispali iz Evropske lige od Seville u četvrtfinalu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi