Delirijum na City Groundu: Arsenal eliminisan iz FA Cupa!

Veliki trijumf Nottinghama

Delirijum na City Groundu: Arsenal eliminisan iz FA Cupa!

H. Zilić

Arsenal se oprostio od FA Cupa na prvoj stanici.

U trećem kolu gdje se pridružuju i klubovi iz Prmeiershipa, Arsenal je poražen od bivšeg dvostrukog prvaka Evrope i člana Championshipa ekipe Nottingham Foresta.

Trenutak odluke za veliko slavlje Nottinghama desio se u 83. minuti. Yates je uposlio Grabbana koji je savladao golmana Lena i donio Forestu veliku pobjedu od 1:0.

U timu Arsenala naš Sead Kolašinac je odigrao posljednje tri minute susreta.

U ovom duelu Arsenal je igrao u kombinovanom sastavu što im se odbilo od glavu i tako su ostali bez borbe za trofej u najstarijem takmičenju na svijetu u kojem su rekorderi po broju naslova.

Nottingham će u četvrtoj rundi igrati protiv ekipe Leicestera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi