Arsenalova ponuda za gol-mašinu iz Srbije: Ovakvu cifru rijetko ko odbije, ali Vlahović je spreman
Foto - EPA

Topnici svim silama žele sjajnog napadača

Arsenalova ponuda za gol-mašinu iz Srbije: Ovakvu cifru rijetko ko odbije, ali Vlahović je spreman

Midhat Šljivak

Londonski Arsenal čini sve kako bi u svoje redove doveo 21-godišnjeg srbijanskog napadača Dušana Vlahovića.

Napadač Fiorentine i ove sezone igra čudesan fudbal. Odbrane drhte pred njim, pa nije nikakvo čudo što se za njega interesuju brojni velikani.

Vlahović je, tvrde italijanski mediji, već jednom odbio ponudu Topnika, no oni ne odustaju od sjajnog napadača.

Spremili su 21-godišnjem fudbaleru zaista fenomenalan ugovor. Ponuda koja je na stolu iznosi 200.000 eura sedmično, što je mnogo veća cifra od one koju Vlahović trenutno zarađuje u Firenci.

Viole mladog napadača plaćaju 'samo' 25.000 eura, ali su svjesni da ga ne mogu zadržati, pa su postavili cijenu od 70 miliona eura za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal čini sve kako bi Vlahović 'sletio' u London, no igrač je trenutno mnogo više zainteresovan za ponude Juventusa, Atletico Madrida i Barcelone.

U dresu Fiorentine Vlahović je odigrao 106 utakmica i postigao 47 golova uz sedam asistencija, od čega je samo ove sezone na 22 utakmice postigao 18 pogodaka uz tri asistencije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Pa sta ce abumeyanga i plate njegove da se rijese mogu ga platit i 100 miliona ali nazalost ne zeli doci
3 0
Kiss
Biti će kao sa Jovićem,jednu sezonu zablistao a treba biti konstantno dobar 2-3 sezone pa da se nešto zaključi,ali eto pred nama je previše ga dižu u nebesa
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi