Fabinho: Bio sam frustriran zbog propalog transfera
Foto: EPA

Želio otići iz Monaca

Fabinho: Bio sam frustriran zbog propalog transfera

Vezni igrač Monaca Fabinho otkrio je da je bio frustriran zbog neuspjelog transfera u ljetnom prijelaznom roku. 

Brazilac se proteklih mjeseci u velikoj mjeri povezivao sa Manchester Unitedom, kasnije i sa PSG-om, no od cijele priče na kraju nije bilo ništa, što je teško palo i samom Fabinhu. 

"Bilo mi je teško, nisam znao hoću li otići ili ću ipak ostati. Bio sam bliže odlasku nego ostanku u Monacu. Podsvjesno nisam davao maksimum na terenu. To nije bilo namjerno, već zbog činjenice da sam glavnom bio na drugom mjestu", ispričao je Fabinho i nastavio:

"Ostao sam malo frustriran kada je prijelazni rok završio, ali sam od tada nastavio dalje, ne razmišljam o tome više."

Dodaje također da se nije želio sukobiti s ljudima iz Monaca, bez obzira što je čak bio spreman forsirati transfer.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Klub mi je dao određenja obećanja, mislio sam da sam u pravu i htio sam se izboriti za to. Razgovori s porodicom i mojim agentom su mi pomogli, nisam se htio sukobiti s klubom." 

Fabinho je svoju profesionalnu karijeru započeo u portugalskom Rio Aveu. Prije nego što je došao u Monaco još je igrao za B ekipu Real Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti