Fabregas izabrao 11 najboljih igrača svijeta

Dosta čudan izbor fudbalera Chelseaja

Fabregas izabrao 11 najboljih igrača svijeta

Endin Čaušević

Fudbaler Chelseaja Cesc Fabregas izabrao je 11 igrača koji su za njega najbolji na svijetu.

Fabregas je izabrao svoj tim iz snova, a čak sa sedam igrača iz ove ekipe imao je priliku da igra. On je možda jedini igrač u historiji koji je sam sebe uvrstio u sastav najboljih igrača na svijetu, ali eto i to se desilo.

Na gol je stavio Courtoisa, dok defanzivnu liniju čine Azpilicueta, Marquinhos, Pique i Alaba. Mjesto defanzivnog veznog pripalo je Verattiju, dok je još u veznom redu, pored Fabregasa, Pogba.

U napadu nema Cristiana Ronalda, ali tu su Messi, Suarez i Hazard. Mora se priznati da je ovo jedan čudan sastav najboljih igrača svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije