Fabregas izdvojio dva najbolja trenera i iznenadio mnoge
EPA

Odgovarao na pitanja fanova

Fabregas izdvojio dva najbolja trenera i iznenadio mnoge

Cesc Fabregas nije imao dilemu kada su ga pitali ko su najbolji treneri s kojima je radio kroz karijeru.

Proslavljeni španski fudbaler je tokom karijere imao priliku da sarađuje sa nekoliko sjajnih trenera i pritom osvoji dva puta Evropsko i jednom Svjetsko prvenstvo, zatim Premier ligu, FA kup, LaLigu...

I Fabregas je poput mnogih drugih fudbalera odlučio da putem Instagrama odgovara na zanimljiva pitanja svojih fanova, a neki su, s obzirom na sve trofeje, tražili da izdvoji najbolje trenere s kojima je radio.

"Radio sam sa najboljim trenerima na svijetu, tako da se ne mogu požaliti s te strane", kazao je Fabregas, ali kako nije dao konkretan odgovor, uslijedilo je novo pitanje da izdvoji nekoga.

"Hm... Wenger i Mourinho", ispalio je Španac.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mnogi su bili iznenađeni što se među 'omiljenima' nije našao i Pep Guardiola, pa ni Vicente del Bosque, ali...

"Arsene me je uvijek tretirao kao sina i bilo je nevjerovatno raditi s njim, Jose je bio najbliže njemu. Način na koji me je tretirao, kako sam se osjećao zbog njega, kako mi je od prvog dana omogućio da budem lider Chelseaja... To je bilo fantastično i zauvijek ću pamtiti te godine", ranije je rekao sadašnji vezista Monaca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi