Fabregas: Trener me gušio u svlačionici

Prisjetio se detalja iz prošlosti

Fabregas: Trener me gušio u svlačionici

Španski reprezentativac Cesc Fabregas prisjetio se detalja iz prošlosti i selektora Luisa Aragonesa pod čijom palicom je nastupao za nacionalni tim već sa svojih 18 godina. 

Nakon fijaska na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj (2006), Španija je igrala prijateljsku utakmicu sa Peruom i Cesc Fabregas je ušao pri rezultatu 1:1. 

"Aragones je ostavio veliki trag na mene, mentalno i psihički. Sjećam se te utakmice sa Peruom, pobijedili smo 2:1, a ja sam asistirao Joanu Capdevilli", prisjetio se kroz smiješak Fabregas u razgovoru za Goal. 

Na povratku u svlačionicu Cesc nije bio sretan jer nije bio u početnoj postavi, a to je primijetio i Aragones koji se pojavio kao luđak.

"On me zgrabio za vrat i počeo je galamiti na mene jer sam bio ljutit. Nije me puštao i nastavio je vikati s pitanjem ko je asistirao, ja ili on?", otkrio je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fabregasu tada baš i nije bila smiješna reakcija Aragonesa. Doduše, nije se imao ni pravo ljutiti jer je bio najmlađi igrač u kadru.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti