Poraza Rudara na Butmiru

Fadil Hodžić: Sarajevo je kvalitetnije i svježije, imamo problema u zadnjoj liniji

S. Mlaćo

Rudar je danas sasvim očekivano poražen od FK Sarajevo 4:2.

Ipak, i pored poraza, Kakanjci su pokazali svoje kvalitete, a problem je im je svakako otežalo što su u drugom dijelu bili sa deset nogometaša.

"Svima je imperativ igrati dobro protiv Sarajeva. Jedna su od najjačih ekipa u ligi. Mi smo pokušali pružiti otpor kao u Kupu, ali vidjeli ste da je Sarajevo svježije i kvalitetnije. Imamo mi do prvenstva još 20 dana, a čast nam je što nas je ugostilo Sarajevo. Vidljivo je da imamo problema u zadnjoj liniji, pogotovo preko bokova", kazao je Hodžić, te poželio FK Sarajevo sve najbolje u drugom dijelu sezone Premijer lige.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi