Fajić odradio prvi trening u Varšavi

Napadač Travnika na probi u Legiji

Fajić odradio prvi trening u Varšavi

Edmir Škorić

Fudbaleri varšavske Legije danas su odradili trening na kojem je prisustvovao i Nusmir Fajić, napadač Travnika i najbolji strijelac Premijer lige koji se nalazi na probi u Poljskoj.

Podsjetimo da je jučer, nedjelja, Fajić dočekan na aerodromu u Varšavi, a u glavnom gradu Poljske boravit će narednih nekoliko dana kako bi se pokušao izboriti za ugovor.

Najbolji strijelac prvog dijela Premijer lige mogao bi nastaviti karijeru u Legiji, a on je svoj prvi trening u redovima nove momčadi (?) odradio danas, po veoma hladnom vremenu, na snijegom prekrivenom trening-terenu.

Osim Fajića, na tzv. probnom radu je i 18-godišnji Slovak Dominik Kunca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.