Fajić strijelac u pobjedi Mure

Fajić strijelac u pobjedi Mure

Nusmir Fajić, bh. internacionalac, postigao je danas četvrti gol u pobjedi Mure nad ekipom Celjea, u okviru 18. kola slovenskog prvenstva.

Mura je na svom stadionu ugostila momčad Celja, isprativši ih sa 4 gola u mreži. Mate Eterović je otvorio golijadu, svojim pogotkom iz 13. minute, da bi Rajko Rep, četiri minute kasnije, pogodio za sigurno vodstvo od 2:0.

Do kraja prvog poluvremena je viđen još jedan gol u mreži gostujućeg golmana, a u 43. minuti je bio precizan Leon Horvat.

Naš internacionalac i bivši igrač Travnika, Nusmir Fajić, pogodio je za konačnih 4:0, u 63. minuti. Ovom pobjedom je Mura došla do šeste pozicije na tabeli, prestigavši današnje protivnike. Također, domaćini su prekinuli crni niz, od tri uzastopna poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.