Falcao: Dobro se osjećam, nadam se da ću igrati

Upitan za revanš meč osmine finala Lige prvaka

Falcao: Dobro se osjećam, nadam se da ću igrati

Endin Čaušević

Fudbaleri Monaca u srijedu na domaćem terenu dočekuju Manchester City u okviru revanš utakmice osmine finala Lige prvaka.

Monaco i City su odigrali fenomenalan meč na Etihadu pun preokreta, a na kraju je engleski tim slavio sa 5:3. Navijači Monaca vjeruju da njihova ekipa može nadoknaditi ovu prednost i plasirali se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Međutim, loše vijesti za francuski klub su da je za ovaj meč upitan napadač Radamel Falcao. Kolumbijac se ove sezone vratio u svoju staru formu, te bi bio veliki hendikep za domaće ukoliko propusti ovu utakmicu.

No, Falcao je danas za francuske medije izjavio da se trenutno dobro osjeća, te da se iskreno nada da će biti spreman za revanš utakmicu protiv Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Osjećam se jako dobro. Sutra ću imati dodatne preglede nakon kojih će se znati da li ću igrati. Što se mene tiče ja sam spreman i nadam se da ću biti u konkurenciji za meč protiv Cityja", rekao je Falcao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi