Falcao: Mi smo glavni konkurenti Barci za naslov

Uprkos malom budžetu, Atletico ispred Reala

Falcao: Mi smo glavni konkurenti Barci za naslov

A. Haznadarević

Trenutno možda i najbolji centarfor na svijetu Kolumbijac Radamel Falcao, koji i ove sezone bilježi fenomenalne rezultate u dresu Atletico Madrida, smatra da njihov gradski rival Real nema nikakve šanse te da će se novi šampion odlučiti između Barcelone i Atletica.

Nakon sedamnaest odigranih kola Katalonci su se izdvojili na vrhu tabele sa 46 bodova, dok Atletico ima devet manje, dok je real ostao na minus trinaest.

 

"Sa budžetima koje imaju Real Madrid i Barcelona, mogu kupiti najbolje fudbalere na svijetu. Ipak, poredak je takav da smo mi iza Barcelone, ali ispred Reala. Mi smo glavni konkurenti Barseloni za titulu", smatra genijalni El Tigre.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Falcao se trenutno nalazi na drugom mjestu liste strijelaca Primere, odmah iza Barceloninog Lionela Messija, te ispred Realovog Cristiana Ronalda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.