Falcao naslijedio Torresa u Chelseaju

Broj devet na leđima

Falcao naslijedio Torresa u Chelseaju

Edmir Škorić

Radamel Falcao zadužio je broj devet u londonskom Chelseaju.

Kolumbijski napadač stigao je na posudbu u Chelsea ovog ljeta i očekuje se da konačno dostigne staru formu i opravda nadimak El Tigre.

Jose Mourinho vjeruje da je Falcao spreman opet da zablista, iako je iza njega sezona kao u najgorim noćnim morama. Chelsea mu je dodijelio broj devet, koji je ranije na leđima nosio Fernando Torres.

Potvrdili su to na Stamford Bridgru večeras, a poddjetimo da će naš Asmir Begović nositi jedinicu. Asmir je jutros potpisao ugovor na četiri godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Falcao je imao tešku povredu prije prelaska u Manchester United i očito je ona ostavila traga, a ranije je igrao u Atleticu i Monacu, čiji je i dalje član, ali 'skita' po Engleskoj kao posuđen igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti