Falcao nastavio pogađati, Monaco ponovo slavio

Monaco bolji od Rennesa

Falcao nastavio pogađati, Monaco ponovo slavio

Endin Čaušević

Monaco je danas slavio protiv Rennesa sa 3:0 u utakmici petog kola francuske Lique 1.

Monaco je ove sedmice upisao ubjedljivu pobjedu u Evropskoj ligi na gostovanju protiv Tottenhama, a igrači ove ekipe u istom tempu nastavili su i danas protiv Rennesa. 

Domaća ekipa do prednosti je stigla u samom finišu prvog poluvremena kada je mrežu Rennesa zatresao Radamel Falcao. Monaco je u drugom poluvremenu čuvao svoju prednost, a pitanje pobjednika riješili su u samoj završnici.

Lemar je prvo u 90. minuti utakmice udvostručio prednost Monaca, a samo dvije minute kasnije isti igrač postavio je konačnih 3:0. Potencijalni bh. reprezentativac Sanjin Prcić utakmicu je odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Monaco je prvi na tabeli francuske Lique 1 sa 13 bodova, dok je Rennes sedmi sa sedam bodova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lique 1, 5. kolo:

Monaco - Rennes 3:0


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi