Falcao: Ne razmišljam o odlasku iz Atletico Madrida

Kolumbijac želi ostati

Falcao: Ne razmišljam o odlasku iz Atletico Madrida

Napadač Atletico Madrida,  Radamel Falcao izjavio je kako je sretan u Madridu te da ne razmišlja o napuštanju Vincente Calderona.  

Nakon što je samo jednu sezonu proveo u Atletico Madridu, već su se pojavile špekulacije da bi Kolumbijac mogao napustiti redove Madriđana.

 

Predsjednik kluba Enrique Cerezo nedavno je priznao da će sve ponude za napadača biti razmotrene budući da Atletico ima neke neizmirene finansijske obaveze i prema bivšem klubu svog igrača, Portu. Međutim Kolumbijac ne želi da napusti klub te je izjavio kako bi volio da ugovor ispoštuje do kraja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Znam da je izvršni direktor Miguel Angel Gil Marin, rekao da je važno ući u Ligu prvaka te održati na okupu kostur ekipe, ali ja još uvijek imam četiri godine ugovora. Odluka je na klubu. Znam da se klubovi interesuju za mene ali se trudim da ne razmišljam o tome", kazao je Falcao koji je ove sezone postigao 36 golova za Atletico u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije