Falcao: Ne znam šta me čeka u budućnosti

Falcao: Ne znam šta me čeka u budućnosti

Napadač Atletico Madrida, Radamel Falcao izjavio je kako je trenutno u potpunosti  posvećen svom klubu, ali je također istakao kako bi u budućnosti mogao da promjeni sredinu.

Sjajni napadač je postigao deset golova u zadnjih pet susreta, te se smatra jednom od najboljih napadača u svijetu trenutno.

 

Interesa za njegove usluge ne manjka, a gotovo svakodnevno se povezuje sa velikim evropskim klubovima.

 

"Imam važeći ugovor. Moja budućnost je sada Atletico i ne mogu da mislim ni na šta drugo", kazao je Falcao za Marcu dodavši:

 

"Ne znam šta će se desiti u budućnosti. Situacija zavisi ne samo od igrača i menadžmenta, nego i od ekonomije klubova pa čak i zemlje".

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Falcao je u madridski Atletico došao iz Porta 2011. godine za cifru od oko 40 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.