Falcao pred odlaskom iz Monaca
U bogatoj karijeri kolumbijski napadač je nosio dresove Porta, Atletico Madrida, Manchester Uniteda, Chelseaja...(Foto: EPA)

Seli u Tursku

Falcao pred odlaskom iz Monaca

M. Šljivak

Iskusni kolumbijski napadač Radamel Falcao (32) mogao bi napustiti ekipu Monaca.

Ovaj 32-godišnji fudbaler nije se ove polusezone u sivilo Kneževa koji igraju katastrofalno. Postigao je sedam golova, ali iako jedini nešto radi u napadu, sve češće se spominje kako bi mogao napustiti ovaj klub.

Yahoo Sport tvrdi kako je ponuda za Falcaa stigla iz Turske. Istanbulski velikan Galatasaray bi rado vidio Kolumbijca u svojim redovima, te su jutros započeli pregovore o transferu.

Monaco je sa druge strane zainteresovan za fudbalera Galate Younesa Belhandu. Ipak, razmjene fudbalera neće biti, jer su oba tima odlučila da pregovore vode odvojeno, ali bi do dogovora na kraju ipak moglo doći.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Transferi bi mogli biti realizovani na samom početku prelaznog roka, a ako se to i desi Falcao će promijeniti tim nakon dvije i po godine.

Kolumbijac je ove sezone u prvenstvu u 16 odigranih utakmica upisao sedam golova i dvije asistencije, dok je u pet utakmica u Ligi prvaka ostao bez učinka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti