Falcao: Real je jak, ali imamo samopouzdanja

Gradski derbi u finalu Kupa kralja

Falcao: Real je jak, ali imamo samopouzdanja

A. Haznadarević

Atletico Madrid se u dvomeču sa Sevillom izborio za nastup u finalu Kupa kralja, gdje će ih čekati njihov veliki gradski rival Real.

Predvodnik napada Jorgandžija Radamel Falcao, otkrio je da njegova momčad planira ići do kraja, bez obzira na snagu protivnika:

 

"Presretni smo zbog finala. Ovo je veliki uspjeh i ne namjeravamo stati. Imamo sjajnog suparnika ispred sebe, ali i mnogo pouzdanja u vlastite mogućnosti. Mislim da je spektakl zagarantovan". 

 

Osim toga, Kolumbijac je dodao kako nije ljut na igrače Seville, koji su ga propisno izudarali, kazavši da je svjestan o kolikom se je ulogu radilo. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Nisam ljut na igrače Seville, tako je moralo biti. Igrali smo za finale, kako će drugačije izgledati takva utakmica", zaključio je Falcao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije